Έκθεση χειροποίητων σανδαλιών

Νέα


Η έκθεση χειροποίητων σανδαλιών τελείωσε και ήταν μια εκπληκτική εμπειρία χάρη σε όλους εσάς! Αγαπήσατε τα σχέδια μας, αγκαλιάσατε τις δημιουργίες μας, περπατήσατε μαζί μας κι αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο!

Για όσους λοιπόν δε μας πρόλαβαν μπορείτε πάντα να κάνετε τις παραγγελίες μέσω inbox και τηλεφωνικά και τα αγαπημένα σας σανδάλια θα είναι εντός μιας εβδομάδας στον χώρο σας!

Τα δρομολόγια ξεκίνησαν...Το τριήμερο 17,18 και 19 Ιουλίου ο ΚοιΣΠΕ Ηλιοτρόπιο συμμετείχε σε μια μοναδική έκθεση χειροποίητων ειδών στο μετρό Συντάγματος στην καρδιά της Αθήνας! Την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος κόσμου και είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε για τις δράσεις του Συνεταιρισμού μας.

Αυτό το καλοκαίρι μας εμπιστευτήκατε τα βήματά σας, περπατήσατε μαζί μας και στηρίξατε την επαγγελματική αποκατάσταση ανθρώπων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

"Ευχαριστούμε πολύ την κα Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για την παρουσία της στην έκθεση χειροποίητων σανδαλιών του ΚοιΣΠΕ Ηλιοτρόπιο στο σταθμό του Συντάγματος. Ενα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στην Πνοή Ελλήνων Δημιουργών που ανέλαβε τη διοργάνωση της έκθεσης."

Ας μιλήσουμε για τον ελέφαντα μες το δωμάτιο

10-10-2019

Η 10η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως η παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας και φέτος είναι αφιερωμένη στην πρόληψη της αυτοκτονίας.

Διάβασε περισσότερα

Ομάδα Εργασιακής Προετοιμασίας 2019-2020

12-09-2019

Με τη νέα σεζόν ξεκινά και ο α’ κύκλος της Ομάδας Εργασιακής Προετοιμασίας (job club) 2019-2020!

Διάβασε περισσότερα

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις