Χριστουγεννιάτικα Γούρια 2018

Νέα

Οι υπέροχες γιορτινές δημιουργίες από τα μέλη του Κοι.Σ.Π.Ε. "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ", για ένα τυχερό και φωτεινό 2018.

Αυτή τη χρονιά αποφασίσαμε να πάρουμε την τύχη... στα χέρια μας και μάλιστα φροντίσαμε να τη στολίσουμε με τα πιο όμορφα χρώματα και σχέδια. 

Χρυσαφί τετράφυλλα τριφύλλια, κόκκινα πέταλα, μπρονζέ ρόδια, λευκά κεραμικά αστέρια και ματάκια από σμάλτο, χρωματιστές κορδέλες και πολύ μεράκι συνθέτουν τον απόλυτο συνδυασμό για το καλωσόρισμα του νέου έτους και ταυτόχρονα τον ιδανικό τρόπο να ολοκληρωθεί μια συναρπαστική χρονιά χειροποίητων δημιουργιών για το Ηλιοτρόπιο.

Η δράση με τα χειροποίητα γούρια ξεκίνησε πρώτη φορά φέτος με λίγα και μοναδικά κομμάτια τα οποία δόθηκαν κυρίως ως εταιρικά δώρα σε συνεργαζόμενες με το Ηλιοτρόπιο επιχειρήσεις. Ωστόσο μετά το έντονο ενδιαφέρον και για προσωπικές παραγγελίες δεσμευόμαστε την επόμενη χρονιά να επεκτείνουμε τη δράση μας, ώστε να εξυπηρετήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που για τα εταιρικά του δώρα, φέτος επέλεξε τις χειροποίητες δημιουργίες του Κοι.Σ.Π.Ε. ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ.

Ευχόμαστε από καρδιάς το 2018 να είναι μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά για όλους. 

 

Ας μιλήσουμε για τον ελέφαντα μες το δωμάτιο

10-10-2019

Η 10η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως η παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας και φέτος είναι αφιερωμένη στην πρόληψη της αυτοκτονίας.

Διάβασε περισσότερα

Ομάδα Εργασιακής Προετοιμασίας 2019-2020

12-09-2019

Με τη νέα σεζόν ξεκινά και ο α’ κύκλος της Ομάδας Εργασιακής Προετοιμασίας (job club) 2019-2020!

Διάβασε περισσότερα

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις