Χριστουγεννιάτικα Γούρια 2018

Νέα

Οι υπέροχες γιορτινές δημιουργίες από τα μέλη του Κοι.Σ.Π.Ε. "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ", για ένα τυχερό και φωτεινό 2018.

Αυτή τη χρονιά αποφασίσαμε να πάρουμε την τύχη... στα χέρια μας και μάλιστα φροντίσαμε να τη στολίσουμε με τα πιο όμορφα χρώματα και σχέδια. 

Χρυσαφί τετράφυλλα τριφύλλια, κόκκινα πέταλα, μπρονζέ ρόδια, λευκά κεραμικά αστέρια και ματάκια από σμάλτο, χρωματιστές κορδέλες και πολύ μεράκι συνθέτουν τον απόλυτο συνδυασμό για το καλωσόρισμα του νέου έτους και ταυτόχρονα τον ιδανικό τρόπο να ολοκληρωθεί μια συναρπαστική χρονιά χειροποίητων δημιουργιών για το Ηλιοτρόπιο.

Η δράση με τα χειροποίητα γούρια ξεκίνησε πρώτη φορά φέτος με λίγα και μοναδικά κομμάτια τα οποία δόθηκαν κυρίως ως εταιρικά δώρα σε συνεργαζόμενες με το Ηλιοτρόπιο επιχειρήσεις. Ωστόσο μετά το έντονο ενδιαφέρον και για προσωπικές παραγγελίες δεσμευόμαστε την επόμενη χρονιά να επεκτείνουμε τη δράση μας, ώστε να εξυπηρετήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που για τα εταιρικά του δώρα, φέτος επέλεξε τις χειροποίητες δημιουργίες του Κοι.Σ.Π.Ε. ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ.

Ευχόμαστε από καρδιάς το 2018 να είναι μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά για όλους. 

 

Υπηρεσίες καθαριότητας σύμφωνα με τα υγειονομικα πρωτόκολλα για SARS-Cov-2

02-07-2020

Αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις και συνθήκες στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού χώρων, όπως αυτές προέκυψαν μετά την πανδημία του νέου κορονοϊού SARS-Cov-2, φροντίζουμε για την διαρκή επιμόρφωση του τεχνικού μας προσωπικού.

Διάβασε περισσότερα

Επιστρέφοντας σε μια νέα πραγματικότητα

12-05-2020

«Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα». Αλήθεια, σε ποια κανονικότητα; Άραγε μας περιμένει η καθιερωμένη πραγματικότητα μας εκεί έξω, ατόφια, άθικτη, ίδια και απαράλλακτη, να επιστρέψουμε και να τη βάλουμε σε λειτουργία;

Διάβασε περισσότερα

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις