Συμμετοχή στην 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας 2017

Νέα

Η ομάδα του Κοι.Σ.Π.Ε. ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ έδωσε δυναμικά το παρόν στην 1η Έκθεση Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας ΚΑΛΟ ATHENS EXPO 2017.

Η ΚΑΛΟ αποτελεί ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης της κοινωνίας και της οικονομίας το οποίο ικανοποιεί κοινωνικές ανάγκες με καινοτόμο τρόπο δίνοντας έμφαση στον κοινωνικό αντίκτυπο και την αειφόρο ανάπτυξη. Βασικές αρχές αρχές της είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ισοτιμία και η δημοκρατική συμμετοχή και λήψη αποφάσεων.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κοινωνικών Συνεταιρισμών ΠΟΚοιΣΠΕ, συμμετείχαν στην πρώτη έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Τεχνόπολη, με περίπτερα στα οποία παρουσίαζαν την δράση και τα προϊόντα τους.

Γιατί οι δημιουργικές συνεργασίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

 

Υπηρεσίες καθαριότητας σύμφωνα με τα υγειονομικα πρωτόκολλα για SARS-Cov-2

02-07-2020

Αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις και συνθήκες στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού χώρων, όπως αυτές προέκυψαν μετά την πανδημία του νέου κορονοϊού SARS-Cov-2, φροντίζουμε για την διαρκή επιμόρφωση του τεχνικού μας προσωπικού.

Διάβασε περισσότερα

Επιστρέφοντας σε μια νέα πραγματικότητα

12-05-2020

«Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα». Αλήθεια, σε ποια κανονικότητα; Άραγε μας περιμένει η καθιερωμένη πραγματικότητα μας εκεί έξω, ατόφια, άθικτη, ίδια και απαράλλακτη, να επιστρέψουμε και να τη βάλουμε σε λειτουργία;

Διάβασε περισσότερα

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις