ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ"

Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ "ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ" και ο ΚοιΣΠΕ "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" ήταν εκεί!

Το Σάββατο 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 3ο ετήσιο Τουρνουά Μπάσκετ «Τρίποντο στο Στίγμα» που διοργανώνει το Κέντρο Ημέρας «Franco Basaglia» της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας. O ΚοιΣΠΕ "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" ήταν εκεί με διπλό ρόλο, αφού αποτελούσε έναν από τους υποστηρικτές αυτής της μοναδικής διοργάνωσης και ταυτόχρονα συμμετείχε στους αγώνες με την ομάδα του, τους "WORKAHOLICS".

 Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα ΤΡΕΑΛ από το Κέντρο Ημέρας του ΕΠΙΨΥ η οποία νίκησε στον τελικό τους Mπάσχετους του Οικοτροφείου Χαλκίδας ΕΠΑΨΥ. Στον μικρό τελικό επικράτησαν οι Καλαθοφύλακες, οι έφηβοι του Κέντρου Ημέρας του νοσοκομείου Γεννηματά. Η ομάδα του ΚοιΣΠΕ "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" μπορεί να μη σήκωσε το κύπελλο, αλλά σημείωσε δύο θεαματικές νίκες και κάθε νίκη ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας, μας κάνει όλους πρωταθλητές.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την εξαιρετική προσπάθεια και τη μοναδική εμπειρία που μας χάρισαν. Ανανεώνουμε  το ραντεβού μας στο παρκέ, για την επόμενη σεζόν.

 

 

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις