ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 29 ΚΑΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ανακοινώσεις

Ένα διήμερο παιχνιδιού για να γιορτάσουμε τις ίσες ευκαιρίες και τη ζωή!

Για 100 σχεδόν χρόνια το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής φροντίζει τους ανθρώπους με ψυχική νόσο και στέκεται δίπλα στις οικογένειες τους. Σήμερα, με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, παρέχει στους ψυχικά πάσχοντες ασθενείς, επιπρόσθετα της φροντίδας σε επείγουσες περιπτώσεις, υποστήριξη με στόχο την αυτόνομη διαβίωση στην κοινότητα και την κοινωνικοποίηση τους.

Με την ευκαιρία λειτουργίας του Kέντρου Ψυχικής Υγείας Αθηνών στο κέντρο των Αθηνών, το ΨΝΑ, με την αρωγή του Δήμου Αθηναίων οργανώνει μια μεγάλη γιορτή για όλα τα παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες της πόλης μας και ο Κοι.Σ.Π.Ε. ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ θα είναι εκεί όλο το διήμερο, υποστηρίζοντας την υπέροχη αυτή δράση! Ελάτε να ενημερωθείτε, για το έργο, τις δράσεις αλλά και τις υπηρεσίες μας.Το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 13:00-15:00 διασκεδάζουμε με ένα παιχνίδι βιωματικών ασκήσεων, με θέμα το στίγμα της ψυχικής ασθένειας και την καταπολέμηση του.

Σας καλούμε λοιπόν στον φιλόξενο χώρο του Σεράφειου κολυμβητηρίου του Δήμου Αθηναίων σε μια μεγάλη γιορτή στις 29 - 30 Σεπτεμβρίου. Όλα τα σχολεία του Δήμου Αθηναίων, αλλά και γονείς με παιδιά από όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, ελάτε να παίξουμε παρέα και να μοιραστούμε στιγμές χαράς!

Ένα διήμερο παιχνιδιού, διαδραστικών εκδηλώσεων, μουσικοχορευτικών δράσεων και δημιουργικής απασχόλησης για να γιορτάσουμε την ισότητα,τις ίσες ευκαιρίες, την ζωή! Ελάτε να περάσουμε όλοι καλά στην πόλη μας.

Είσοδος ελεύθερη!

ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις