Κατασκευή και πώληση χειροποίητων ειδών

 

Στους χώρους του Κοι.Σ.Π.Ε. "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" διεξάγονται συστηματικά βιωματικά εργαστήρια χειροτεχνίας στα οποία αξιοποιείται το ταλέντο, η φαντασία και το μεράκι των μελών μας. Οι εργαζόμενοι μας με την καθοδήγηση αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών κατασκευάζουν μοναδικά είδη δώρων, διακόσμησης και υπόδησης που συμβαδίζουν με την τάση κάθε εποχής. Γνωρίστε μας μέσα από τις καμπάνιες μας:

"Περπατήστε μαζί μας..."

  Boho τρέσες, vintage λευκές δαντέλες, floral κορδέλες, στρας, εργαλεία χειροτεχνίας και το μεράκι των ωφελούμενων μας, αποδείχτηκαν αρκετά, για να στολίσουμε όπως κανείς άλλος τα καλοκαιρινά σας βήματα. Οι ωφελούμενοι μας δημιούργησαν στα βιωματικά μας εργαστήρια ένα σανδάλι για κάθε γούστο! Η καμπάνια μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Έκθεση Χειροποίητου (Ιούλιος 2017) που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος, ενώ οι παραγγελίες σανδαλιών συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς και όλο ο υπόλοιπο καλοκαίρι. Μάλιστα η καμπάνια μας έκλεισε με τον πιο γλυκό τρόπο αφού το τελευταίο σανδάλι που δημιουργήσαμε, έγινε κατόπιν ειδικής παραγγελίας και ήταν νυφικό!

 

"Παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας..."

 Μετά την μεγάλη επιτυχία των καλοκαιρινών σανδαλιών μας δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι όλο τον χειμώνα. Έτσι τα εργαστήρια μας συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά όμως με γιορτινό θέμα. Τα μέλη του Κοι.Σ.Π.Ε. "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" αποφάσισαν "να πάρουν την τύχη στα χέρια τους", δημιουργώντας για εσάς μοναδικά χριστουγεννιάτικα γούρια. Την καμπάνια μας αξιοποίησε ιδιαίτερα ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που επέλεξε τα χριστουγεννιάτικα γούρια του Κοι.Σ.Π.Ε. "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" για τα εταιρικά του δώρα.

 

 

 

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις