Κοινωνική Κουζίνα

Η Κοινωνική Κουζίνα του ΚοιΣΠΕ Ηλιοτρόπιο, στο Χαλάνδρι, φροντίζει το καθημερινό σας γεύμα, προσφέροντας σας από Δευτέρα έως Παρασκευή, φρέσκο, καλομαγειρεμένο φαγητό σε πραγματικά “κοινωνικές” τιμές.


Ο ΚοιΣΠΕ "Ηλιοτρόπιο" δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης με τη δημιουργία και λειτουργία της Κοινωνικής Κουζίνας. Πρόκειται για μία επιχειρηματική δράση με πολλαπλό κοινωνικό πρόσημο, αφού το κατάστημα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου, ο οποίος παραχωρεί στον συνεταιρισμό μας, τον χώρο που στεγάζεται η Κοινωνική Κουζίνα, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα δράσεις που προάγουν την επαγγελματική αποκατάσταση συμπολιτών μας με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

Η Κοινωνική Κουζίνα προσφέρει καθημερινά τουλάχιστον τέσσερις επιλογές μαγειρευτού φαγητού σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 3,30€ η μερίδα. Το μενού έχουμε φροντίσει να είναι διαφορετικό κάθε μέρα ώστε να εξασφαλίζουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία και να καλύπτουμε τις γευστικές προτιμήσεις όλων των πελατών μας. Για το μενού μας μπορείτε να ενημερώνεστε επικοινωνώντας με το κατάστημα μας ή παρακολουθώντας τη σελίδα της Κοινωνικής Κουζίνας στο Facebook, ώστε να κάνετε εγκαίρως κράτηση του πιάτου προτίμησης σας. Η παραλαβή του φαγητού γίνεται μόνο από το κατάστημα, σε ειδικά διαμορφωμένες συσκευασίες κατάλληλες και για φούρνο μικροκυμάτων, ώστε να απολαύσετε το γεύμα σας όποια ώρα της ημέρας θέλετε.

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 86, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 215 510 7064 

Facebook: Κοινωνική Κουζίνα ΚοιΣΠΕ "Ηλιοτρόπιο"

 

 

 

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις