"ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ"

Ανακοινώσεις

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Ημέρας Franco Basaglia της ΕΠΑΨΥ διοργανώνει το τουρνουά μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Πάνω από 100 ωφελούμενοι υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης θα συμμετάσχουν σε αγώνες 3Χ3.

Το Κέντρο Ημέρας Franco Bassaglia της ΕΠΑΨΥ, φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μας καλεί όλους να οργανώσουμε τις πιο φανατικές κερκίδες, σε ένα μοναδικό τουρνουά μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Ο Κοι.Σ.Π.Ε. "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ", χορηγός μιας τέτοιας συναρπαστικής συνάντησης, σκοράρει ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας, συμμετέχοντας στο τουρνουά με τη δική του ομάδα μπάσκετ.

"Ψυχικά πάσχοντες και επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα αγωνιστούμε στο γήπεδο Γήπεδο Χαλανδρίου "Νίκος Πέρκιζας" στο Χαλάνδρι στις 16 Ιουνίου από τις 16:30 έως τις 21:00 αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ψυχική πάθηση δεν μας τρομάζει και δεν μας σταματά να ονειρευόμαστε. Με τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη και μέσα στις επευφημίες του πλήθους θα αγωνιστούμε ενάντια στις προκαταλήψεις και το στίγμα που μας πληγώνουν πολύ περισσότερο από την ίδια την ψυχική πάθηση. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Μπορεί κάποιοι από μας να έχουμε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν με ακούσιες νοσηλείες και με δύσκολες καταστάσεις.
Να έχουμε βασανιστεί από την κοινωνική αναλγησία και τα περίεργα βλέμματα που μας κοιτούν σαν να ήμασταν εξωγήινοι.

Όμως είμαστε εδώ όρθιοι, υπερήφανοι και αγωνιστικοί, έτοιμοι να σκοράρουμε τρελά τρίποντα, και εν τέλει να καρφώσουμε το στίγμα μέσα στο κατάμεστο γήπεδο.

Ελάτε να μας χειροκροτήσετε. Ελάτε να πάρετε μαθήματα θάρρους και αξιοπρέπειας.
Ελάτε να δείτε τους πρωταθλητές.

Σε μια βραδιά που θα κλείσει με τραγούδια του Αντώνη Μιτζέλου."

ΧΟΡΗΓΟΙ : 
Argo Travel Group

Ζαχαροπλαστείο Μπαλής

ΚοιΣΠΕ Ηλιοτρόπιο

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

SPORT 24

Enallaktikos.gr

 

(Πηγή φωτογραφίας άρθρου: burst.shopify.com)

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις