5ο Σεμινάριο Ενδυνάμωσης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικές Δυσκολίες

Ανακοινώσεις

5ο Σεμινάριο Ενδυνάμωσης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικές Δυσκολίες

Το Σωματείο Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «ΑΥΤΟΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ» θα πραγματοποιήσει για πέμπτη χρονιά, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, το Σεμινάριο Ενδυνάμωσης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικές Δυσκολίες. Λόγω των μέτρων προστασίας για τον Covid-19 το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και οι  εργασίες του θα ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου 17:00 και θα ολοκληρωθούν στις 21:00.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να συμβάλλει στην ενδυνάμωση ατόμων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες και να προωθήσει την ενεργό συμμετοχή τους στις υπηρεσίες που λαμβάνουν και που επιθυμούν να λαμβάνουν. Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για ένα σεμινάριο που πραγματοποιείται από λήπτες για λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, επομένως η ενίσχυση του με κάθε τρόπο είναι πολύ σημαντική.

Οι εγγραφές στο σεμινάριο θα γίνονται μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας

Λεονάρδος Σκόρδος : 693 730 5544

Βασιλική Ανδρεοπούλου: 697 199 6120

 

 

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις