Βράβευση του ΚοιΣΠΕ "Ηλιοτρόπιο"

Ανακοινώσεις

Συνέδριο «Breaking the stereotypes»

Ο ΚοιΣΠΕ «Ηλιοτρόπιο» βραβεύτηκε ως ευαισθητοποιημένος εργοδότης.

Ο ΚοιΣΠΕ «Ηλιοτρόπιο» βραβεύτηκε για τη συμβολή του, στην καταπολέμηση στερεοτύπων στον εργασιακό χώρο, στο συνέδριο με τίτλο Breaking the stereotypes”, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, την  Παρασκευή 17 Μαΐου.Ήταν μεγάλη μας τιμή να παραστούμε και να βραβευτούμε σε ένα συνέδριο με θέμα την κατάρριψη των στερεοτύπων, αφού αυτό ακριβώς είναι και το όραμα του συνεταιρισμού μας εν γένει, μία κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους μας, απαλλαγμένη από προκαταλήψεις και διακρίσεις ανεξαρτήτου κατηγορίας.

 Θέμα του συνεδρίου ήταν η προώθηση της ένταξης των Ρομά στην εργασία και η καταπολέμηση των στερεοτύπων μέσα από την προβολή θετικών προτύπων και καλών πρακτικών στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας.Η πρόσκληση του συνεταιρισμού μας στο συνέδριο έγινε με αφορμή ωφελούμενη μας Ρομά και ταυτόχρονα εργαζόμενη στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Η συγκεκριμένη εργαζόμενη αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα κατάρριψης προκαταλήψεων αφού πρόκειται για μία πολύτεκνη μητέρα, που αντιμετωπίζει ψυχικές δυσκολίες και η πορεία της οποίας είναι πραγματικά αξιέπαινη.  

Αποτελεί επίσης παράδειγμα καλής πρακτικής αφού η γνωριμία μας μαζί της και το όλο εξατομικευμένο πλάνο επαγγελματικής ενδυνάμωσης και αποκατάστασης της, πραγματοποιήθηκε με την άριστη συνεργασία και διαρκή επικοινωνία του γραφείου υποστηριζόμενης απασχόλησης του συνεταιρισμού μας και της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς διοργάνωσης του συνεδρίου, για την πρόσκληση και την αναγνώριση του ΚοιΣΠΕ «Ηλιοτρόπιο» και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο τους.

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Συνεργαζόμενος Φορέας

    

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις